Skoljoggen 2016

Skoljoggen är en motionsfest för alla - där barn och ungdomar rör på sig, samtidigt som de gör gott för andra barn!

Vi i Vinsta Grundskola kommer att springa loppet på onsdagen den 14 september kl. 09.45!

I år kommer vi att springa en bana i Nälstaskogen. Skolan står för lunch. Lunchen serveras och intages ute i det fria tillsammans. Eleverna bör ta med sig en egen vattenflaska och ev. någon frukt.

Om ni vill så får ni gärna skicka med era barn en springslant (förslagsvis en guldtia)! Det går också bra att svischa pengar direkt på deras konto.  Det är frivilligt, men om ni tycker att det är en bra idé, så se till att ert barn ger sin slant till klassläraren.

Åren 2012 - 2016 är förmånstagaren SOS Barnbyar. Bidraget från skoljoggarna går till barnbyn i Bouar i Centralafrikanska republiken. Den byggdes till Astrid Lindgrens minne och ger föräldralösa barn en trygg uppväxt, skola och tillgång till sjukvård. Vill ni läsa mer om Skoljoggen, gå gärna in på www.skoljoggen.se.

Vi ses i löparspåret!

/Idrottslärarna i Vinsta Grundskola