Mobila lärarteam

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss? Är du student eller pensionär och vill ha ett givande extraarbete? Är du redan utbildad lärare? Funderar du på ett karriärsbyte och vill testa på att arbeta i en lärande och utvecklande miljö?

Just nu ingår vi ett projekt som testar ett digitalt bokningssystem för att boka vikarier. Projektet kallas för Mobila lärarteam och till det söker vi vikarier till förskoleklass, grundskolans årskurs 1-9 samt till fritidshemmet. Till Mobila lärarteamet söker vi i första hand dig som är utbildad eller studerar till lärare, förskollärare eller lärare i fritidshem/ fritidspedagog. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och unga och/ eller har annan akademisk utbildning.

I bokningssystemet, Vikariebanken®, lägger du som vikarie in de tider då du kan arbeta. När skolan har behov av vikarie bokar de in dig via bokningssystemet och du får en notis via e-mail och sms.

Låter det intressant? Gör en intresseanmälan på: https://stockholm.vikariebanken.se/grundskola/index.xml